Festaritunnelmia lauantailta, Kuvaaja: Saara Kivimäki
Kuva: Saara Kivimäki

Näytteilleasettajille

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi vuoden 2019 festivaalille on päättynyt!

Ilmoittautuminen

Isojen näytteilleasettaja- ja teemaosastopaikkojen varaus alkaa 1.11. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne myydään varausjärjestyksessä – ole siis nopea!

Lomakkeen päivitysten vuoksi peruspaikkojen haku alkaa 4.12. Kaikkien ilmoittautuminen päättyy 17.2.2019.

Suuren kysynnän vuoksi kaikki peruspaikkoja hakevat tahot eivät valitettavasti aina mahdu mukaan. Mukaan valituille ilmoitetaan valinnassa 20.3. mennessä.

Tutustu tämän sivun tietoihin tarkemmin ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen. Näytteilleasettajaehdot löydät sivun lopusta.

Hinnasto

Tutustu vuoden 2019 hinnastoon.

Tutustu vuoden 2019 osastopaikkoihin.

Osallistumisehdot näytteilleasettajille 

Jokaisen festivaalilla toimivan näytteilleasettajan tulee hyväksyä sopimusehdot näytteilleasettajatoimintaan sekä noudattaa ehtoja. Ehdot hyväksytään näytteilleasettajailmoittautumisen yhteydessä.

Tutustu näytteilleasettajien osallistumisehtoihin.

Isot osastopaikat

Isot osastopaikat sijaitsevat Rautatientorilla ja Kaisaniemen puistossa. Osastopaikkoja on tarjolla isoissa lattiallisissa valmiiksi rakennetuissa Multiflex-tyyppisissä teltoissa, ja ne ovat yleensä kooltaan 36–60 m², pois lukien Mahdollisuuksien tori -teltan osastopaikat, jotka ovat kooltaan 30 m² eivätkä sisällä lattiaa.

Esimerkiksi kattojärjestöt tai muut saman tyyppisten järjestöjen kokonaisuudet voivat ottaa yhdessä isomman osastopaikan. Kaisaniemen puistossa on lisäksi tarjolla isoja paikkoja, joille on mahdollista tuoda oma isompi teltta. Isot osastopaikat nostetaan voimakkaammin esiin festivaalin markkinoinnissa.

Varaukset sähköisellä lomakkeella alkaen 1.11. Tehdyt varaukset vahvistetaan kahden viikon kuluessa.

Teemaosastot

Rautatientorilla kolme telttakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa kohdennettua yleisöä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. Teematelttoihin on tarjolla eri kokoisia paikkoja. Teemaosastot nostetaan  voimakkaammin esiin festivaalin markkinoinnissa.

Open Finland

Open Finland on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat viestiä erityisesti uusille suomalaisille Suomesta ja suomalaiseen yhteiskuntaan liittyvistä palveluista ja mahdollisuuksista. Teltassa esitellään viranomais-, media-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita. Tutustu osastoon.

Ilmastokylä

Ilmastokylässä järjestöt ja organisaatiot voivat esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa illmasto-oikeudenmukaisuudesta.

Maailmanmatkaajat

Maailmanmatkaajat-kokonaisuus keskittyy vastuulliseen matkailuun. Turismin ammattilaiset, matkailualan järjestöt ja muut maailmanmatkailuun keskittyvät tahot ovat tervetulleita edistämään työtään ja palveluitaan.

Varaukset sähköisellä lomakkeella alkaen 1.11. Tehdyt varaukset vahvitetaan kahden viikon kuluessa.

Peruspaikat

Peruspaikkoihin kuuluvat Mahdollisuuksien tori -teltan pienempien paikkojen lisäksi basaari- ja ruokamyyntipaikat, sekä maksimissaan 4 x 4 metrin paikat omalle teltalle Kaisaniemen puistossa.

Ilmoittautuminen peruspaikoille alkaa sähköisellä lomakkeella 3.12. ja päättyy 17.2.2019. Hyväksytyt näytteilleasettajat vahvistetaan sähköpostitse 20.3. mennessä.

Fingon jäsenten peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti mukaan tapahtumaan.

Mahdollisuuksien tori -teltta

Mahdollisuuksien tori -teltta sijaitsee Kaisaniemen kentällä festivaalialueen sydämessä. Tarjolla olevat peruspaikat ovat kooltaan 2 x 2 m (4 m²) tai 2 x 4 m (8 m²). Peruspaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Peruspaikalle ei saa osallistua kuin yksi näytteilleasettaja.

Fingon jäsenjärjestöjen peruspaikkahakemukset hyväksytään automaattisesti, muut paikkahakemukset katsotaan tapauskohtaisesti.

Telttapaikka

Näytteilleasettajapaikkoja omalle teltalle on tarjolla Kaisaniemen puistossa. Paikkoja on 3 x 3 metrin (9 m²) ja 4 x 4 metrin (16 m²) teltoille. Telttapaikalle voi tilata pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä. Telttapaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi näytteilleasettaja.

Ruokamyyntipaikka

Sekä järjestöille että kaupallisille ruokamyyjille on 4 x 4 metrin (16 m²) telttapaikkoja Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Ruokamyyjä vastaa itse teltan hankinnasta sekä tilaa tarvitsemansa pöydät, tuolit ja sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä.

Myös ruokarekkatoimijoilla on mahdollisuus hakea ruokapaikkaa festivaalilta. Ruokamyyntipaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi ruokamyyjä. Lue lisää siitä, miten voit pyrkiä ruokamyyjäksi festivaalille.

Basaarimyyntipaikka

Basaarimyyntipaikat sijaitsevat Kaisaniemen kentällä Mahdollisuuksien tori -teltan ympärillä. Paikat on tarkoitettu kaupallisille käsityömyyjille, ja myynnin tulee tapahtua omassa teltassa. Paikkoja on 2 x 2 metrin, 3 x 3 metrin ja 4 x 4 metrin teltoille. Basaaripaikalle ei saa osallistua enempää kuin yksi basaarimyyjä, paikalle voi tilata sähkövirran ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

Lisätietoja näytteilleasettajaksi ilmoittautumisesta voit kysyä festivaaliassisentilta.

Myös erilaiset räätälöidyt kokonaisuudet ovat mahdollisia. Niistä lisätietoja antaa viestintä- ja varainhankintapäällikkö.

Katso lisää yhteystiedoista.

 

 

Pääyhteistyökumppanit 2019