media
Jaakko Miettunen

Media

Tältä sivulta löytyy kattavasti tietoa festivaalin medialle tarjoamista materiaaleista. Kysy lisää - autamme mielellämme löytämään kiinnostavia juttuaiheita ja haastateltavia henkilöitä monipuolisen ohjelmistomme joukosta!

Kuvapankki

Pressikuvista löytyvät festivaalin logot ja muu promomateriaali. Kuvia esiintyjistä julkaistaan kevään mittaan ohjelmajulkaisujen yhteydessä.

Myös kevään 2018 kuvapankissa on painolaatuisia tunnelma- ja keikkakuvia viime vuoden festivaalilta.

Kuvat ovat median vapaasti käytettävissä. Kuvan yhteydessä tulee mainita kuvaajan nimi sekä Maailma kylässä -festivaali.

  Juttuaiheet

  Tutustu festivaalin ajankohtaisiin tiedotteisiin ja uutisiin uutiset-sivulla. Festivaalin koko kulttuuriohjelma julkaistaan 2.4. ja asiaohjelma 18.4.

  • Vuoden 2019 teema on ilmastonmuutos ja siihen liittyvää ohjelmaa tuottavat Fingon lisäksi monet kansalaisjärjestöt ja viranomaistahot.
  • Yläteeman alle hahmottuu tiivimpiä aihekokonaisuuksia esimerkiksi konflikteihin, kestävään kehitykseen ja talouteen, demokratiaan ja ihmisoikeuksiin liittyen.
  • Kansalaisjärjestötoiminta eri muodoissaan on tärkeä osa festivaalia. Tapahtuman toteuttamiseen osallistuu kaikkiaan lähes 300 kansalaisjärjestöä näytteilleasettajina ja ohjelmatuottajina.
  • Festareille saapuu useita erilaisia musiikkityylejä edustavia muusikoita ympäri maailman.
  • Kiinnostavia aiheita tarjoavat myös festareilla nähtävät ajankohtaiset dokumentit, aluetaideteokset, taiteilijavierailut sekä kirjallisuus ja kansainvälinen ruokakulttuuri.
  • Lue täältä taustatietoa 20. juhlavuottaan viettävän festivaalin historiasta.

  Lisätiedot ja haastattelut

  Taija Lähdetie
  Viestintä- ja varainhankintapäällikkö
  taija.lahdetie@fingo.fi
  +358 50 317 6698

  Pääyhteistyökumppanit 2019